Brisanje objave

1: Brisanje objave #

Da bi ste obrisali objavu potrebno je pronaći u desnom izborniku Objava i pritisnuti botun Premjesti u smeće.

Nakon toga vaša objava će se premjestiti u smeće.


2: Vraćanje objave #

Ukoliko želite vratiti objavu potrebno je otići na Objave -> Sve objave zatim pod sekciju Smeće.

Zatim pritisnuti Vraćanje na vašoj objavu koju želite vratiti.